Για να σας εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία πλοήγησης στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Παρακαλούμε αποδεχτείτε τα για να απολαύσετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης καθώς υπάρχουν κάποιες δυνατότητες που ενδέχεται να μην λειτουργούν χωρίς cookies

Ποιοί είμαστε | Sxoles-xorou.gr

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία

Η εταιρεία TargetAdv μπορεί να γίνει ο πιο αξιόλογος συνεργάτης κάθε επιχείρησης που θα την εμπιστευθεί αφού πρωταρχικός μας σκοπός είναι να μελετήσουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και να σας προτείνουμε λύσεις οι οποίες και θα σας αποδώσουν το κατάλληλο όφελος αλλά και θα σας ικανοποιήσουν.

Η TargetAdv στηρίζεται στις ιδέες και την δημιουργικότητα των στελεχών και των συνεργατών της ώστε να μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες διαφημιστικές καμπάνιες.

Για πληροφορίες των υπηρεσιών που παρέχουμε επισκεφθείτε την σελίδα μας www.targetadv.gr

Ο κατάλογος

Έχετε σχολή χορού ή σύλλογο; Τότε ο ηλεκτρονικός κατάλογος sxoles-xorou.gr είναι το μέσον που μπορεί να σας προβάλει στοχευμένα!

Έχοντας κάθε χρόνο περισσότερες από 100,000 επισκέψεων και συνεπώς υποψηφίων πελατών, κορυφαίες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης θα σας βοηθήσουν να προβληθείτε στοχευμένα και οικονομικά 24 ώρες το 24ώρο 7 ημέρες την εβδομάδα 365ημέρες τον χρόνο οποιαδήποτε στιγμή και αυτό θα σας αποφέρει επιπλέον εν δυνάμει πελάτες και αύξηση στον κύκλο εργασιών πέρα από τους παραδοσιακούς τρόπους διαφήμισης (φυλλάδια,περιοδικά,αφίσες κτλ.)

Μπορείτε να προσθέσετε την σχολή σας/σύλλογο και την ιστοσελίδα σας σε μία σχετική κατηγορία στον κατάλογο μας, με αυτο τον τρόπο ανεβάζετε το pagerank καθώς και την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.

Η πιο εύκολη, διαδεδομένη μέθοδος για να χτίσετε backlinks προς την ιστοσελίδα σας
.

To sxoles-xorou.gr ειναι ενα seo friendly directory, το οποιο χρησιμοποιεί απευθείας συνδέσμους προς τις σελίδες που φιλοξενεί, με αποτέλεσμα όσες περιέχει να ευεργετούνται στα αποτελέσματα του Google και των άλλων μηχανών αναζήτησης.

Ο κατάλογος δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει τα περιλαμβανόμενα στον κατάλογο sites ή καταχωρήσεις να επιτύχουν καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και παράλληλα να προβάλει στο ίντερνετ σχόλες που δεν έχουν ακόμα δημιουργήσει ιστοσελίδα.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σας στον κατάλογο στείλτε μας ηλ. μήνυμα στο info@sxoles-xorou.gr και σύντομα θα επικοινωνήσει μαζί σας κάποιος συνεργάτης μας.